Segueix-nos a les xarxes socials:

Jim Carrey se'n burla de Trump amb la seva paròdia de Joe Biden

L'actor de «El show de Truman» va visitar «Saturday Night Live» per tal d'imitar de nou al president electe

Jim Carrey se'n burla de Trump amb la seva paròdia de Joe Biden| SNL

Jim Carrey ha tornat a triomfar en una de les seves imitacions en el programa 'Saturday Night Live'. L'intèrpret de 'El show de Truman' va imitar de nou a Joe Biden, coincidint amb el dia del seu triomf sobre Donald Trump en les eleccions presidencials dels Estats Units.

Carrey, caracteritzat com el president electe, s'ha pujat a un faristol al costat de l'actriu Maya Rudolph, que ha tornat a interpretar a la vicepresidenta electa Kamala Harris. Tots dos van parodiar el discurs de victòria que els demòcrates van pronunciar poc abans a Delaware.

"Hi ha situacions en la vida, i aquesta és una d'elles, en les quals ha d'haver-hi un guanyador i un perdedor. Perdedoooor!", ha pronunciat el 'Biden' d'SNL, emportant-se l'ovació del públic. Tant ell com Rudolph van acabar el vídeo emportant-se la mà al capdavant formant una 'L' de "loser".

Per part seva, Donald Trump tampoc va faltar a la seva cita amb 'Saturday Night Live'. L'actor Alec Baldwin va tornar a reprendre el paper del republicà, que en aquesta ocasió es va asseure al piano per tocar la cançó que tantes vegades ha sonat en els seus mítings de campanya: 'Macho Man' de Village People. "Això no és un adéu als Estats Units. Només diré que ens veurem en els tribunals", va advertir el 'Trump' del format americà.

Prem per veure més contingut per a tu