Segueix-nos a les xarxes socials:

Una dona es passa 15 anys resant per error a un dolent de 'Star Wars'

Un noi explica com ha acabat una figura de Darth Sidious en un altar

Una dona es passa 15 anys resant per error a un dolent de 'Star Wars'

Al món hi ha les persones fans fins al moll de l'os de Star Wars i els que desconeixen completament aquesta mítica saga de ciència-ficció. Aquests dies és viral a TikTok un vídeo que protagonitzen un membre de cada un d'aquests dos grups. Per una banda, un jove, i per l'altre, l'àvia d'aquest. El noi promet que la dona s'ha passat els últims 15 anys resant a Darth Sidious, un dels dolents de 'Star Wars'.

Segons el net, fa uns 15 anys va perdre una figura de Darth Sidious i la senyora la va trobar i la va posar en un petit altar on guarda altres símbols religiosos, espelmes i flors. El noi ha publicat el vídeo d'aquest racó de casa de la seva àvia assegurant que la figureta «s'ha convertit en un sant», tot i que «és el més dolent dels Sith, el que porta Anakin al Costat Fosc».

Aquesta publicació s'ha viralitzat i ja acumula més de tres milions de reproduccions i 7.000 comentaris a TikTok.

@dakkaratv Mi abuela, una sith en la sombras! 😱🤦 #starwars#palpatine#lordsith#laguerradelasgalaxias#quelafuerzateacompañe#españa🇪🇦#laamenazafantasma#anakinskywalker#elladooscuro♬ Star Wars - Episode I - The Phantom Menace - Duel Of The Fates (From "Star Wars - Episode I - The Phantom Menace") - Geek Music
Prem per veure més contingut per a tu