Segueix-nos a les xarxes socials:

Imputen Àngel Colom i l'exdirectora general del Palau Rosa Garicano

El secretari d'Immigració de CDC assegura que encara no ha rebut "cap notificació del jutjat"

El titular del Jutjat d'Instrucció 30 de Barcelona, Josep Maria Pijuan, ha citat a declarar el 18 de juliol el secretari d'Immigració de CDC i expresident del Partit per la Independència (PI), Àngel Colom, i l'exdirectora general del Palau de la Música, Rosa Garicano, en el marc de la investigació pel desviament de diners de la institució per l'expresident Fèlix Millet i la seva mà dreta Jordi Montull.

Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Colom declararà com a imputat en qualitat de responsable civil a títol lucratiu.

L'anterior jutge que instruïa la causa, Miguel Ángel Tabarés, havia descartat en aquell moment la imputació de Garicano, tot i que havia considerat que "segurament era un dels directius amb més coneixement i capacitat de decisió, a més de mantenir una relació d'especial confiança amb Millet i Montull". Tabarés va citar a declarar com a imputats els administradors de les empreses New Letter, Hispart, Letter Graphic i Altraforma en el marc de la investigació pels presumptes pagaments irregulars a CDC a través del Palau, vinculats a l'adjudicació d'obra a Ferrovial, ja que considera que aquestes empreses eren les que rebien part dels diners de la constructora.

La resposta

Àngel Colom, va dir no tenir "cap notificació del jutjat" i va puntualitzar que, en tot cas, "es confirma que no hi ha responsabilitats penals ni imputació" contra la seva persona. A més, va dir estar "a disposició per col·laborar amb la justícia i explicar els fets" i va tornar a oferir-se als actuals dirigents del Palau per compensar "qualsevol situació irregular que s'hagués pogut produir sense el meu coneixement".

Prem per veure més contingut per a tu