Segueix-nos a les xarxes socials:

Un incendi en uns baixos de Barcelona provoca set ferits, un d'ells crític

Quan es va iniciar el foc hi havia sis persones atrapades en un pati interior de l'immoble, entre les quals un nadó que va resultar ferit lleu

Un incendi en uns baixos de Barcelona provoca set ferits, un d'ells críticACN

Un home d'uns 50 anys va resultar ahir ferit crític en l'incendi d'uns baixos al districte de Sants-Montjuïc, segons va informar l'Ajuntament de Barcelona. L'avís del foc es va rebre quan faltaven pocs minuts per arribar a tres quarts de tres de la matinada, moment en el qual una trucada va avisar d'un incendi ocorregut al número 25 del carrer de Canalejas, a tocar de l'estació de metro de Mercat Nou.

En el moment de declarar-se l'incendi hi havia set persones dins de l'habitatge, que van ser rescatades pels Bombers de Barcelona. Sis persones, entre les quals un nadó, es trobaven atrapades en un pati interior i van ser ateses per inhalació de fum pel Sistema d'Emergències Mèdiques. La setena, un home d'uns 50 anys que s'havia protegit de les flames tancant-se a la cuina de l'habitatge, va ser rescatat en estat crític i traslladat a l'Hospital de Sant Joan Despí Moisès Broggi.

El Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) va desplaçar fins a vuit dotacions al lloc dels fets. Els treballs d'extinció van arribar a les acaballes quan restaven pocs minuts per arribar a les sis del matí. Després d'haver extingit les flames, els Bombers van procedir a apuntalar l'habitatge afectat i van desallotjat a una persona de la primera planta de l'edifici. Concretament, i com a conseqüència d'aquest foc, el Centre d'Urgències i Emergències Socials va allotjar un total de tres persones veïnes.

Prem per veure més contingut per a tu