Segueix-nos a les xarxes socials:

Denuncien l'edil que va acusar els Mossos d'executar gihadistes

El Sindicat de Policies de Catalunya acusa la direcció del cos de «passivitat» per no defensar els seus agents

El Sindicat de Policies de Catalunya (SPC) va denunciar davant la Fiscalia la regidora de la CUP a Barcelona Maria Rovira per assegurar en un ple municipal que els Mossos d'Esquadra havien «executat extrajudicialment» sis dels terroristes que van atemptar a Barcelona i Cambrils. La denúncia, presentada ahir a la Fiscalia Provincial de Barcelona, acusa Rovira dels delictes d'injúries a cossos i forces de seguretat de l'Estat.

El SPC va assegurar estar actuant «en defensa del cos dels Mossos d'Esquadra i dels seus membres», donada la «passivitat habitual» que, segons el seu parer, ha demostrat la direcció política del cos «quan es tracta de defensar la imatge de la institució i dels seus agents».

«Transcorregut un termini de temps suficient com per aclarir dubtes sobre aquest tema, des del Sindicat de Policies de Catalunya hem decidit el que ja és habitual: defensar nosaltres la imatge i l'honorabilitat del cos i dels nostres companys», establia el comunicat. La CUP a Barcelona va votar en contra d'atorgar la medalla del mèrit cívic als Mossos.

Prem per veure més contingut per a tu