Segueix-nos a les xarxes socials:

Retiren una maqueta d'una fira de Playmobil que representava una manifestació contra els empresonaments

El diorama d'ExpoClick Amposta havia generat polèmica a les xarxes tot i que, segons l'alcalde, no incompleix cap normativa

Retiren una maqueta d'una fira de Playmobil que representava una manifestació contra els empresonamentsACN

ExpoClick Amposta ha retirat una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l'ANC i Òmnium. La decisió l'ha pres Somosclicks, organitzadors de l'esdeveniment, després que el diorama hagi generat polèmica a les xarxes socials i alguns mitjans digitals se n'hagin fet ressò i vegin "adoctrinament" en la composició.

Segons l'alcalde, Adam Tomàs, als organitzadors "els va fer temor" i, després de reunir-se també amb expositors i venedors de fora de Catalunya, van acabar retirant la maqueta dissabte a la nit. Això, tot i que, segons l'alcalde, no incompleix cap normativa de Playmobil i el consistori els va donar suport perquè la mantinguessin, si així ho volien.

Tomàs ha explicat a l'ACN que el consistori es planteja querellar-se contra dos dels mitjans per unes notícies publicades sobre l'assumpte que considera "tergiversades i surrealistes".

Prem per veure més contingut per a tu