Segueix-nos a les xarxes socials:

Arrimadas: «Ja sabien que no seria president. Volien embolicar la troca per processisme»

La líder de Cs qüestiona el nom de Turull com a alternativa i el vincula a "la vella Convergència del 3%" i a "la imputació per malversar diners públics

Arrimadas: «Ja sabien que no seria president. Volien embolicar la troca per processisme»ACN

La presidenta del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, ha criticat aquest dilluns que JxCat i els independentistes hagin estat fins ara posant el nom de Jordi Sánchez com a candidat a la investidura. Després de saber-se que la defensa del número dos de JxCat ha confirmat la seva disposició a renunciar a l´acta de diputat i, per tant, a la possibilitat de ser president de la Generalitat per sortir de la presó, Arrimadas ha carregat contra tota l´estratègia que l´ha portat a ser candidat. "Quan es va proposar el nom de Jordi Sánchez ja se sabia que no seria president; es feia per embolicar la troca. Ningú es pensava que seria president, només era pel conflicte. Els independentistes no tenen res més a oferir, només posar entrebancs al desbloqueig de la situació. Ho fan perquè el procés i el processisme és el seu modus vivendi, són processistes", ha sentenciat la líder de Cs en roda de premsa des del Parlament.

A més, amb l´escenari d´una possible renúncia de Sánchez, pren més força la possibilitat que JxCat acabi presentant Jordi Turull com a candidat a la investidura, donat que el seu nom és el que més força ha pres en els darrers dies com a presidenciable alternatiu. Davant aquesta opció, Arrimadas ha qüestionat que el de Turull sigui el millor nom possible. "Després de tot el procés i del que han fet, després de totes les famílies trencades i de les empreses que marxen, el final de tot el procés és posar a un de la vella Convergència del 3% i que a més està imputat per malversar diners públics? De veritat? Hi haurà moltes persones, no només votants constitucionalistes, que es faran aquesta pregunta", ha considerat Arrimadas.

Prem per veure més contingut per a tu