Segueix-nos a les xarxes socials:

Escorcollen la casa de l'agent de la Guàrdia Urbana per si va usar una serra elèctrica

La Unitat de Policia Científica de la Regió Metropolitana Sud dels Mossos d'Esquadra va tornar ahir a Vilanova i la Geltrú al domicili de Rosa Peral, empresonada provisionalment com a sospitosa de ser autora del crim del Foix, per tal d'esclarir si ella i Albert López, l'altre acusat, haurien utilitzat una serra elèctrica per esquarterar el cos de Pedro Rodríguez.

Segons van confirmar fonts judicials a l'ACN, la jutge que instrueix el cas també conegut com a crim de la Guàrdia Urbana -víctima i acusats són agents del cos- es basa en una conversa del mòbil de Peral entre ella i un veí, ocorreguda dos dies després de la mort de Rodríguez, el 3 de maig. S'hi llegeix com aquest veí li pregunta sobre l'ús d'una serra elèctrica que l'hauria despertat durant a nit. La magistrada creu que aquest presumpte ús de la serra estaria relacionat amb el préstec d'una furgoneta que Peral va demanar a un company de la Guàrdia Urbana l'endemà, dia 4, explicant-li que volia traslladar un sofà.

La titular de jutjat número 8 de Vilanova relaciona les dues qüestions arran d'una anàl·lisi de les fotografies del mòbil de Rosa Peral.

Prem per veure més contingut per a tu