Segueix-nos a les xarxes socials:

L'ANC anuncia que l'Estat també els ha embargat 110.000 euros

És la mateixa xifra que a Òmnium i correspon a una multa de Protecció de Dades

L'ANC ha comunicat que l'Agència Tributària els ha embargat 110.000 euros, la mateixa xifra que en el cas dels comptes d'Òmnium Cultural. La xifra correspon a la multa que l'Agència de Protecció de Dades estatal va interposar l'any passat i que l'entitat es va negar a pagar, i inclou els interessos. L'entitat va recórrer la sanció a instàncies judicials i ha anunciat que també recorrerà ara l'embargament. "Un cop més, l´Estat ens vol arruïnar i ens embarga els comptes, igual que ho ha fet amb Òmnium Cultural; ens embarga la mateixa quantitat perquè ens vam negar a pagar una multa injusta", assegurat l'Assemblea en un comunicat.

L'entitat ha denunciat que no només es pretén "malmetre la imatge pública" de l'Assemblea amb cartes als clients notificant-los l'embargament sinó que també s'ha intentat "evitar que l'Assemblea es pogués oposar al pagament de la multa" redirigint els pagaments d'empreses cap a l'Agència Tributària. L'Assemblea assegura que amb aquest mecanisme "ja s'han retornat més de 20.000 euros".

L´any 2015, l´AEPD va multar l´ANC i Òmnium Cultural amb 440.000 euros, que llavors sí que es van pagar. En aquell cas se'ls va multar per la gigaenquesta.

Prem per veure més contingut per a tu