Segueix-nos a les xarxes socials:

L'«estafador de l'amor» acusa la seva exparella d'orquestrar denúncies «en massa»

Albert C., l'home al qual més d'una vintena de dones acusen d'estafa, s'ha declarat innocent avui en un nou judici i ha assegurat que la principal responsable de les 16 denúncies en contra seu és la seva exparella, que està «organitzant» allò que es veu «per televisió constantment».

El Jutjat Penal número 1 de Barcelona ha jutjat avui per un delicte d'estafa Albert C., per a qui la Fiscalia demana dos anys de presó per fer-se passar per inversor de borsa per seduir la denunciant, C.A., i demanar-li la quantitat de 2.500 euros, que encara no ha tornat.

Durant el judici, el presumpte estafador ha assegurat que la seva relació amb la dona era d'amistat i que mai li va dir que fos inversor, sinó que va reconèixer estar a l'atur.

Davant les converses i proves que consten en la causa, l'acusat ha reiterat que no reconeix la seva forma de parlar i que tots aquests missatges han estat «manipulats», ja que no recorda haver-los escrit.

L'acusació particular, de la seva banda, imputa estafa al processat i manté que des del primer moment Albert C. va assegurar a C.A. que «rebria en el marge de 4 dies el doble dels diners aportats».

Prem per veure més contingut per a tu