Segueix-nos a les xarxes socials:

La CUP proposa David Fernández per formar part de la candidatura electoral

El diputat Carles Riera no confirma si l'exdirigent cupaire anirà finalment a la llista ni en quina posició

La CUP proposa David Fernández per formar part de la candidatura electoralparlament de catalunya

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha assegurat aquest dijous que el partit ha proposat a l'exdiputat cupaire David Fernàndez que formi part de la candidatura en les eleccions catalanes, però no ha concretat si finalment anirà a la llista ni en quina posició perquè encara no s'ha confeccionat.

En una entrevista de La 2 i Ràdio 4 ha explicat que Fernàndez, de la mateixa manera que altres persones com la també exdiputada Anna Gabriel, alcaldes i regidors de la formació, i persones de moviments socials, ja forma part d'un «equip» que treballa per elaborar les llistes electorals.

Riera, que ja va encapçalar la candidatura el 2017, va reiterar que està a disposició de la CUP per assumir qualsevol responsabilitat, ha insistit que les llistes encara no s'han tancat i va assenyalar que a partir de la segona quinzena del mes de novembre es podran anunciar. A més, va plantejar la possibilitat que la CUP entri en el pròxim govern per dur a terme les polítiques socials necessàries per fer front a la crisi: «Si entrem dins el Govern serà una bona notícia perquè voldrà dir que tenim prou força per fer un programa molt actiu en polítiques socials».

Prem per veure més contingut per a tu