Segueix-nos a les xarxes socials:

El Corte Inglés negocia la compra del 5% de Dimas Gimeno per 145 milions

La venda, subjecta al fet que es realitzi lliure de càrregues i gravàmens, podria tancar-se en un mes

El Corte Inglés encara el final de la batalla familiar oberta després de la defunció d'Isidoro Álvarez el 2014 entre el seu nebot, Dimas Gimeno, i les seves filles adoptives, Cristina i Marta Álvarez (presidenta de la companyia des de 2018) en trencar l'únic llaç que els unia: les participacions de Gimeno en l'empresa. El Consell d'Administració de la cadena de distribució va acordar, en una reunió celebrada la setmana passada, negociar la compra del 5% que Dimas Gimeno (3%) i la seva mare, María Antonia Álvarez (2%), posseeixen d'El Corte Inglés, per 145 milions d'euros.

Les participacions de Gimeno i la seva mare corresponen al 13% i al 9% de IASA, societat propietària del 22,18% d'El Corte Inglés, en la qual Marta i Cristina Álvarez controlen el 69% i César Álvarez (germà d'Isidoro i de María Antonia), el 9%.

El màxim òrgan directiu de la companyia considera que el preu, 145 milions, proposat per Gimeno i la seva mare, és «atractiu» per a l'empresa. Fonts del grup de distribució han subratllat que res té a veure el preu amb la valoració d'El Corte Inglés, estimada en 7.000 milions d'euros en l'última emissió de bons (2.900 milions d'euros més que el preu ofert per Gimeno).

Prem per veure més contingut per a tu