Segueix-nos a les xarxes socials:

Comença la cinquena edició del Cicle de Música per a Cobla de Blanes

El cicle està format per tres concerts, que se celebraran els mesos de novembre i desembre

Comença la cinquena edició del Cicle de Música per a Cobla de BlanesMontserrat Juvanteny

L'Ajuntament i el Teatre de Blanes han organitzat per cinquena vegada consecutiva el Cicle de Música per a Cobla. Es tracta d'una aposta tardoral per la música de qualitat comptant amb la formació coblística tradicional. El cicle d'enguany constarà de tres concerts, amb inici avui diumenge, 2 de novembre, a les set de la tarda, amb la cobla Sabadell i direcció del blanenc Jordi Molina.

En commemorar-se enguany el 45è aniversari de l'Esbart Joaquim Ruyra, l'organització del cicle ret tribut a aquest prestigiós esbart blanenc. L'espectacle del diumenge 2 de novembre Tribut a l'Esbart proposa un repertori de les millors danses d'arreu de Catalunya i també dels millors compositors, amb un especial èmfasi a les danses més representatives de l'Esbart de Blanes.

Pel que fa a la cobla Sabadell assegura un gran nivell musical ja que els seus components estan graduats amb estudis superiors, o bé són professors de música titulars. La Principal de la Bisbal que té al darrere 120 anys d'història, serà la cobla participant al cicle, el dia 16, també a les set de la tarda. Pel cicle Cobla de Tardor, la formació bisbalenca ha preparat un recorregut musical coblístic pel segle XX i fa una aposta per les obres lligades amb Blanes, sota el títol En concert.

Joves compositors

El darrer dels concerts d'aquest cicle es farà el dia 6 de desembre. Es tracta de l'onzena convocatòria del concurs de composició per a Joves compositors, convocat per la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes.

Aquest concurs musical només accepta obres de compositors menors de 25 anys. En aquesta ocasió, també hi actuarà la Cobla de Tardor.

Prem per veure més contingut per a tu