Segueix-nos a les xarxes socials:

L'aerolínia Transavia abandona Girona

La companyia de baix cost deixa l'aeroport de Vilobí d'Onyar al·legant que no pot competir amb Ryanair

L'aerolínia Transavia abandona Gironadiari de girona

La companyia aèria de baix cost, Transavia.com, deixa d'operar des de l'aeroport de Girona perquè no pot amb el "pes" i l'"agressivitat de Ryanair", segons publica el portal dels professionals del turisme, Tourmag.com. L'aerolínia borrarà, d'aquesta manera, de la seva oferta de vols la ciutat de Girona després d'un any i mig treballant a Vilobí d'Onyar.

El 24 d'abril de 2007 Air France-KLM -resultat de la fusió de la companyia francesa i l´holandesa- va anunciar el llançament d'una aerolínia de baix cost especialitzada en destinacions turístiques, sobretot mediterrànies. Cinc mesos després d'haver aterrat a Girona, l'aerolínia de baix cost va anunciar que prorrogava els seus vols des de Girona a Rotterdam i París més enllà de l'estiu.

Transavia.com va començar a operar entre Girona i París l'1 de juny de 2007, i segons van reconèixer els mateixos responsables de la companyia, s'instal·laven a l'aeroport gironí per convertir-se en una alternativa a Ryanair. Per això -i com a aspecte fonamental- van triar l'aeroport d'Orly com a punt d'operacions en la capital francesa, unes instal·lacions a tocar de París i amb molt bones comunicacions, mentre que Ryanair opera a l'aeroport de Beauvois, molt més petit, a un centenar de quilòmetres i des d'on només hi ha l'opció d'agafar un autobús.

Els bons resultats obtinguts durant l'estiu del 2007 van portar els seus directius a plantejar-se mantenir els vols entre Girona i París i Rotterdam fora fins i tot de la temporada turística.

Si bé l'estrategia de la companyia no ha acabat sortint com esperaven i el que van ser uns primers resultats positius, la situació actual sembla que els ha portat a decidir-se per abandonar l'aeroport de Girona. Segons apunten la competència de Ryanair ha estat massa "agressiva" i han hagut de decidir abandonar Girona.

Transavia.com havia ofert, durant aquest any i mig, vols a París, Rotterdam i a ciutats mediterrànies. Si bé el portal web de la companyia de baix cost encara oferia ahir vols entre l'aeroport de Girona i la ciutat holandesa de Rotterdam.

Prem per veure més contingut per a tu