Segueix-nos a les xarxes socials:

Detenen a Roma un dels membres de la banda que va atracar la joieria Quera

Un dels membres de la banda que va atracar el mes de novembre de 2007 la joieria Pere Quera de Figueres ha estat detingut a Roma en una operació conjunta entre la policia de Barcelona, la federal argentina i la italiana. Daniel Luna, considerat un atracador "perillós", va ser interceptat després que la policia argentina informés a la de Barcelona que el seu país estava buscant aquest home per un assassinat a una persona. Segons les fonts policials, Luna formava part de la banda d'atracadors que el mes de novembre de 2007 va assaltar diverses joieries i d'altres establiments.

La detenció es va dur a terme en una acció coordinada entre els Agents Especials policia federal argentina que es van traslladar a Barcelona i, juntament amb les unitats centrals de la policia, van iniciar la operació. Així, el passat 24 de desembre la Interpol va localitzar Luna a Roma i la policia romana el va detenir en companyia de la seva dona. El detingut portava un passaport espanyol fals.

D'altra banda, el passat mes de novembre la Policia Nacional va detenir a Vilanova i la Geltrú el suposat cap de la banda. El veí de Vilanova de 54 anys estava a punt de fugir cap a l'Argentina, d'on és originari. El grup estava integrat per sis membres, els quals havien fugit tots excepte ell. A banda del robatori de Figueres, també se'ls ?atribuïa un assalt a la joieria Tous de Manresa, un a Vigo, on van ferir la mestressa i un altre a Albacete.

L'assalt a la joieria Quera es va produir el 21 de novembre del 2007 quan a les vuit del vespre quatre homes armats i a cara descoberta van irrompre a la botiga. Van apunta amb una pistola al cap a l'encarregat i van robar uns 15 rellotges Rolex, una safata plena de joies i els diners de la caixa.

Prem per veure més contingut per a tu