Segueix-nos a les xarxes socials:

EUiA de Blanes insinua que FCC fa bé la recollida de cara al nou concurs

El grup no va aportar proves però assegura que no entén com es pot fer cada dia sense cap cost

??

El grup d'EUiA-ICV de Blanes, a l'oposició, va assegurar ahir en roda de premsa, tot i que sense cap mena de prova, que després de tota la polèmica generada per una mala recol·lecció de la brossa orgànica i de rebuig, sospiten que ara la concessionària FCC hagi acatat recollir diàriament i posar dos camions -un per a cada tipus de residu- al centre del poble per "aconseguir el nou concurs", afirmava el cap de llista d'EUiA-ICV, Joan Salmerón.

El regidor ho argumenta en el fet que és ara quan l'Ajuntament de Blanes està redactant la nova plica pel servei d'escombraries i la seva presentació, segons Salmerón, podria ser el setembre vinent. I d'altra banda, aquest també va explicar que cal que el regidor de Medi Ambient, Celestino Lillo (PP), i l'Ajuntament demostrin com ara, després de fer el porta a porta diàriament al centre, aquesta feina no suposa un sobrecost per al consistori.

I és que Salmerón es pregunta "si el Departament d'Hisenda té previst aquest possible augment de cost i si s'ha valorat un canvi de partida" i, si no és així, assegura que "no s'entén si es deixarà de fer neteja o recollida en algun indret o sinó, tenim sospites que tot es fa per favors", va remarcar.

El número dos d'EUiA-ICV, Paco Martínez, també va afirmar que després de la denúncia pública del seu grup sobre la barreja de residus , que ja no es fa, que ara la solució trobada fa que "el cost es dupliqui". I aquest va recordar que el consistori té un dèficit de 12 milions d'euros amb l'empresa i que el pacte entre CIU-PP-PDB i ERC preveu que la demanda dels republicans es rebaixi un milió, un fet que el grup dubta que s'obtingui.

Prem per veure més contingut per a tu