Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret de Mar farà un concurs públic per canviar de companyia elèctrica

L'equip de govern arriba a un acord amb ICV per aprovar la moció que van presentar en el ple que se celebrarà demà al vespre

Lloret de Mar farà un concurs públic per canviar de companyia elèctricadiari de girona

Lloret de Mar convocarà un concurs públic per canviar de companyia elèctrica, després d'arribar a un acord amb ICV per tirar endavant la moció que aquest grup municipal va presentar el passat 22 d'abril.

L'equip de govern va arribar a un acord amb el regidor d'ICV, Antoni Garcia, per aprovar demà en el ple municipal la moció que va presentar aquest, tot i que hi volen introduir una esmena: que es convoqui un concurs públic per escollir la companyia més ben preparada, segons va confirmar el regidor d'Iniciativa.

Aquest, però, no serà el primer cas que es dóna a les comarques gironines, ja que després dels fets de la nevada, diversos pobles, com Palafrugell i Caldes de Malavella, han decidit donar-se de baixa d'Endesa i contractar una altra companyia.

Segons informaven els ecologistes el passat dijous, en l'actualitat, l'Ajuntament de Lloret és client de l'empresa Fecsa-Endesa, tant per a la via pública com per a les dependències municipals, i cal recordar que, precisament, Lloret va ser un dels pobles més castigats durant la nevada del 8 de març i les conseqüències posteriors.

En la moció, Iniciativa destacava que tots els danys que va patir la població a les línies elèctriques havien estat per "manca de manteniment" i que aquest era un dels motius per deixar d'estar amb aquesta elèctrica.

Prem per veure més contingut per a tu