Segueix-nos a les xarxes socials:

La borsa comarcal d'habitatge de la Selva disposa de vint pisos

Incrementa la demanda per la crisi econòmica is'hi ofereixen lloguers per sota del preu de mercat

La borsa d'habitatge de l'Oficina Comarcal disposa d'un total de 20 pisos que es troben distribuïts en diverses poblacions de la Selva. En l'actualitat, aquest servei de borsa compta amb habitatges a les poblacions d'Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Hostalric, Santa Coloma de Farners i Vidreres.

La tècnica d'aquest servei, Esther León, expilca que "en els darrers temps, la demanda existent en aquest sector s'ha incrementat de forma considerable" i afirma que "alguns dels motius pels quals la demanda ha augmentat rauen en la situació econòmica actual".

I és que el servei de borsa ofereix unes condicions avantatjoses tant per a propietaris com per a llogaters que es veuen reflectides en l'oferiment d'uns lloguers sota preu de mercat, segons el Consell Comarcal, ja que aquesta borsa dóna als propietaris garanties en el cobrament del lloguer i el retorn de l'habitatge en les mateixes condicions.

La tècnica també explica que l'objectiu a mig termini és poder disposar d'habitatges a tots els municipis de la comarca de la Selva i així poder oferir un habitatge digne a tots els ciutadans de la comarca. És per això que, des del servei, s'ha engegat una campanya de difusió per a tots els municipis de la comarca que es materialitza amb díptics, flyers o publicitat als mitjans locals. Paral·lelament, per implicar més els ajuntaments de la Selva, s'han realitzat diverses reunions i trobades amb els alcaldes, regidors i tècnics per exposar-los el projecte i que així col·laborin amb l'oficina.

Prem per veure més contingut per a tu