Segueix-nos a les xarxes socials:

Olot està satisfeta de la inversió pressupostada pel Govern al nou hospital

L'Alcalde d'Olot en funcions, Lluís Sacrest, ahir, es va mostrar satisfet davant el projecte dels primers pressupostos que la Generalitat ha donat a conèixer per aquest 2011 i on s'inclou una partida de 10 milions i mig d'euros per a l'equipament del nou Hospital d'Olot i comarca. Sacrest considera que era una contemplació que el Govern havia de tenir en compte i així ha estat.

Les obres del nou hospital van a bon ritme i es preveu que entri en funcionament el 2013. Sacrest també ha volgut destacar els diners que es preveuen en educació. Els pressupostos de la Generalitat han inclòs més de 3 milions d'euros per acabar l'escola del Morrot i més de dos milions i mig per a la de Sant Roc. Pel que fa a la primera, les previsions apunten que estarà a punt a principis d'aquest curs que ve. D'aquesta manera se substituiran els prefabricats i els alumnes ja podran fer classe a la nova escola del Morrot.

Pel que fa a l'Escola de Sant Roc, el pròxim 18 de juny ja es farà el traspàs de mobiliari i material a la part de la nova escola ja construïda.

Prem per veure més contingut per a tu