Segueix-nos a les xarxes socials:

El segresten, el retenen una setmana, demanen 10.000€ per ell i s'escapa pel terrat

Els Mossos detenen el raptor després de localitzar la víctima, que corria per Empuriabrava demanant auxili després d'escapar

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 20 de juny un home de nacionalitat marroquina, Aissa R., que suposadament va segrestar un altre home magrebí i el va retenir durant una setmana en un pis del sector Portofino d'Empuriabrava mentre demanava 10.000 euros de rescat a la seva família. El segrest va acabar quan la víctima va poder escapar pel terrat del pis on era retingut. El presumpte segrestador, que no tenia antecedents, passava ahir a disposició judicial.

La tarda de dilluns, un home va alertar la policia que pels carrers d'Empuriabrava hi corria algú que demanava ajuda i semblava passar per greus dificultats. Es tractava de la víctima del segrest, que havia aconseguit escapar a través d'una terrassa del pis on estava captiu des de feia dies. Segons va narrar la víctima, feia una setmana el seu segrestador l'havia fet entrar a dins d'un cotxe a punta de pistola. El segrest va ocórrer en un carrer de Figueres pel qual la víctima, segons la seva narració dels fets, passejava. El cas continua obert i l'Àrea Territorial d'Investigació dels Mossos d'Esquadra, que investiguen el succés, no van informar sobre si el segrest responia a motius més enllà d'obtenir-ne una compensació econòmica. En tot cas el presumpte segrestador no tenia antedecents, cosa que dificulta saber si està associat a alguna activitat delictiva.

L'home que es va trobar la víctima demanant ajut al carrer va avisar la policia i arran d'això es va treure l'entrellat del mal aspecte del fugitiu, que anava sense sabates, estava molt espantat i en general presentava un aspecte i un estat de salut molt deteriorat. Per això, el primer que es va fer va ser traslladar-lo al centre mèdic perquè li fessin una revisió. Després, va prestar declaració i va assegurar que portava vuit dies retingut dins del pis. Alhora, el segrestador s'havia posat en contacte amb la mare de la víctima per demanar 10.000 euros a canvi de tornar a veure'l viu. Al cap de poc, els Mossos detenien Aissa R. a Roses.

Prem per veure més contingut per a tu