Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC acusa CiU de causar 200 milions en pèrdues a Girona pel desacord amb Ryanair

El cap de llista socialista al Congrés, Àlex Sáez, alerta que si el PP governa a l'Estat no transferirà els aeroports catalans a la Generalitat

El PSC acusa CiU de causar 200 milions en pèrdues a Girona pel desacord amb Ryanairdiari de girona

El cap de llista del PSC al Congrés per Girona, Àlex Sáez, ha culpat CiU de la davallada en l'activitat de l'aeroport de Girona i el "perjudici econòmic" que han patit les comarques gironines en trencar les negociacions amb la companyia aèria Ryanair. Segons Sáez, "l'actitud arrogant" de Convergència i Unió ha "dinamitat la temporada turística d'estiu i d'hivern" i ha causat pèrdues molt importants per a les comarques gironines sobretot en aquests moments de crisi.

A més, el candidat socialista també ha destacat que si el PP governa "no es transferiran els aeroports catalans a la Generalitat" perquè "la dreta no hi té cap interès".

Govern "arrogant"

El cap de llista del PSC per Girona, Àlex Sáez, va atribuir ahir a "l'actitud arrogant" del govern de la Generalitat el "perjudici" que ha suposat per a l'economia gironina el trencament del preacord firmat amb Ryanair.

Sáez va destacar que "era immediat tancar un acord amb la companyia Ryanair per garantir l'activitat a l'aeroport" i va considerar que la política que s'ha portat a terme respecte a aquesta qüestió "ha dinamitat la temporada turística d'estiu i d'hivern" i, al mateix temps, ha causat "200 milions d'euros de pèrdues econòmiques a les comarques gironines".

Segons les dades aportades pel cap de llista del PSC, l'explotació de l'aeroport de Girona genera 14,5 milions d'euros de benefici i 4,5 milions de passatgers a l'any. A més, segons Àlex Sáez, si ?s'hagués ratificat l'acord, 11,5 milions d'euros dels beneficis revertirien a favor de Ryanair i el benefici per a l'explotació de l'aeroport seria de tres milions d'euros.

El cap de llista del PSC també va remarcar que els socialistes "volen un model de gestió propi per a l'aeroport de Girona" i que si el Partit Popular guanya en les pròximes eleccions "no transferirà els aeroports catalans a la Generalitat" perquè, segons va assegurar, "no hi té cap interés".

Álex Sáez va fer aquestes declaracions en l'acte d'homenatge al president Lluís Companys a Girona, al qual també van assistir altres polítics destacats del PSC gironí com Joaquim Nadal, Iolanda Pineda o Pia Bosch, entre ?d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu