Mango i gerds en un deliciós gelat solidari

Un euro de l’import de cada gelat de mango i coulis de gerds que Gelats Angelo vengui durant aquest mes de maig es destina a la Fundació Esclerosi Múltiple, en una iniciativa solidària amb regust especialment dolç

Envasos amb el gelat solidari de Gelats Angelo a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Envasos amb el gelat solidari de Gelats Angelo a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple. / Genís Bosacoma

Alfons Petit

Alfons Petit

Un tast a l’obrador de Gelats Angelo, a Ullà, va obrir fa uns dies la col·laboració entre aquesta reconeguda empresa gelatera gironina i la Fundació Esclerosi Múltiple. L’acció, que s’emmarca en les iniciatives promogudes per a la commemoració del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple, el 30 de maig, pretén «donar suport i visibilitat d’aquesta malaltia cap a la societat», segons els responsables de la Fundació a les comarques gironines. 

Una vintena de persones, moltes de les quals amb esclerosi múltiple, van participar en aquell tast conduït pel responsable de Gelats Angelo, Hervé Corvitto, i en el qual també va intervenir la directora del centre de la Fundació Esclerosi Múltiple de la demarcació de Girona, Montse Prats. 

Assistents al tast a la seu de Gelats Angelo, a Ullà.

Assistents al tast a la seu de Gelats Angelo, a Ullà. / Genís Bosacoma

A més de conèixer la història de l’empresa fundada pel pare d’Hervé, Angelo Corvitto, l’any 1985 a Torroella de Montgrí (les instal·lacions són actualment a Ullà), i de visitar l’obrador, els assistents van tastar algunes de les elaboracions artesanals de la casa: sorbet de maduixa amb cava, crema de gorgonzola, crema de formatge de cabra, crema de mascarpone, sorbet d’alfàbrega, sorbet de cítrics (combinació de mandarina, llima, taronja sanguina i fruita passió) i crema de xocolata 70%, un dels productes més populars i demanats de la gelateria.

El tast el va culminar la presentació del gelat solidari a benefici de la Fundació Esclerosi Múltiple, el sorbet de mango amb coulis de gerds, un altre dels que més agraden als consumidors de Gelats Angelo, segons asseguren des de l’empresa, que distribueix la seva producció de manera directa i també en gelateries i comerços d’alimentació (al marge de treballar amb diversos restaurants, als quals ofereixen productes específics segons les seves necessitats). 

Durant tot el mes de maig, Gelats Angelo donarà a la Fundació Esclerosi Múltiple de Girona un euro de l’import de cada unitat venuda d’aquest sorbet de mango amb coulis de gerds. I també va donar a la Fundació els diners que es van recaptar en el tast de presentació de la iniciativa, un acte que també tenia l’objectiu, segons els responsables de la gelateria, de «trencar amb l’estereotip que el gelat és un aliment exclusivament per a postres»