Segueix-nos a les xarxes socials:

La Fapac acusa Ensenyament de menysprear les famílies concedint la jornada intensiva

La Federació d'Associacions de Pares d'alumnes denuncia voluntat de derivar determinats alumnes a la privada i satisfer sectors docents

La Federació d'Associacions de Pares i Mares de Catalunya (Fapac) acusa el Departament d'Ensenyament d'haver menyspreat les famílies autorizant la jornada intensiva als instituts amb el curs acabat i quan l'alumnat ja s'ha matriculat per al proper, sense saber quin serà l'horari del seu centre. A més a més, l'organització denuncia que, amb la implantació del nou horari, la Conselleria persegueix dos objectius: que "un determinat perfil d'alumnat vagi a l'escola concertada" i satisfer alguns sectors del professorat.

Dimarts, Ensenyament va fer públics els centres de Secundària en els quals ha autoritzat compactar l'horari al matí: 379 a tot Catalunya, 52 a les comarques gironines. Refermant les consideracions que el seu president a Girona va fer el mateix dia a aquest diari, ahir la Fapac va deixar clar que s'oposa "rotundament" al procés que ha seguit el Departament, pel "menyspreu" amb què consideren que els ha tractat.

Prem per veure més contingut per a tu