Segueix-nos a les xarxes socials:

Sarfa renova amb sis autobusos la flota que cobreix els trajectes de la Costa Brava

La carrossera Noge d'Arbúcies ha construït els vehicles, per als quals s'han invertit 1,3 milions d'euros

Sarfa renova amb sis autobusos la flota que cobreix els trajectes de la Costa Bravadiari de girona

El grup Sarfa ha comprat sis nous autobusos per renovar la flota que cobreix la zona de la Costa Brava. Concretament, aquests vehicles faran els enllaços entre l'Alt i el Baix Empordà i les connexions amb l'aeroport del Prat i també es destinaran a una ruta de transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda al Gironès.

L'empresa ha invertit 1,3 milions d'euros en aquests vehicles, que són poc contaminants i s'han fabricat a la carrosera Noge d'Arbúcies (Selva).

Amb aquests autobusos -que es van presentar ahir al matí a s'Agaró, amb la presència del director general de Transport i Mobilitat, Ricard Font- Sarfa disposa ja de tota la flota adaptada per a persones amb mobilitat reduïda. Quatre busos s'incorporen a l'itinerari regular que connecta diversos nuclis del Baix Empordà amb Barcelona i l'aeroport del Prat; un altre cobrirà la línia que uneix Cadaqués amb Barcelona i el seu aeroport.

Ricard Font va destacar la importància d'una inversió privada com aquesta que, a més, contribueix a millorar el servei públic de transport en aquesta zona costanera.

El director general de Transport i Mobilitat també va remarcar com a fet positiu que els vehicles han estat fabricats a la carrossera Noge d'Arbúcies i que, per tant, la inversió que ha fet el grup ha anat a parar a una empresa gironina.

Prem per veure més contingut per a tu