Segueix-nos a les xarxes socials:

ICV de Banyoles no vol tractes de l'Ajuntament amb bancs que desnonen

L'agrupació pretén d'aquesta manera pressionar les entitats perquè no expulsin veïns

ICV-Independents de Banyoles ha presentat una moció en el pròxim ple de gener en què demana que l'Ajuntament de la capital de l'Estany es comprometi a retirar els diners i no fer cap contracte bancari amb bancs que desnonin famílies de la ciutat. Segons han afirmat des de l'agrupació, aquesta moció té com a finalitat posar fil a l'agulla amb mesures que serveixin per pressionar els bancs i evitar que desnonin famílies de la ciutat. Aquesta mesura ja ha estat presentada i aprovada a diferents ciutats de Catalunya i l'Estat Espanyol.

En anteriors plens, ICV-Independents de Banyoles ja ha fet varies propostes per combatre a nivell municipal els desnonaments; cal recordar la moció que es va presentar conjuntament amb la CUP el novembre de 2011, així com les mesures que va reivindicar fer ICV-IdB en el ple de novembre de 2012 pel qual es va demanar la elaboració d'un tríptic informatiu sobre els desnonament, la no actuació de la policia local i el no cobrament de les plusvàlues, de les quals l'equip de govern es va comprometre a dues de les tres accions proposades.

ICV-IdB vol que petites accions com les de retirar els diners i no fer contractes bancaris amb els bancs que desnonen famílies de la ciutat serveixin per eliminar algunes pràctiques que estan realitzant les entitats bancàries amb les famílies en procés de desnonament.

Prem per veure més contingut per a tu