Segueix-nos a les xarxes socials:

Anglès inaugura la tradicional Fira de Sant Antoni

La tradicional benedicció d'animals a la plaça de la vila va servir per inaugurar la popular convocatòria

La tradicional Fira de Sant Antoni d'Anglès es va inaugurar ahir amb la benedicció d'animals a la plaça de la Vila, que es va omplir malgrat la inestabilitat del temps. La fira va comptar enguany amb la presència del diputat al Congrés de CiU, Jordi Xuclà, a més del president del Consell Comarcal de la Selva, Robert Fauria, i l'alcalde d'Anglès, Pere Espinet. La benedicció de la imatge de Sant Antoni i dels animals va ser el tret de sortida de la Fira, que s'allargarà fins avui.

Després de la benedicció, es va fer l'ofici solemne a l'església de Sant Miquel i es va poder gaudir amb visites guiades a l'església parroquial. A més, el barri antic es va omplir de parades d'artesania i es va poder observar bestiar i maquinària antiga, entre les diferents ofertes. També es va poder fer una visita al Vapor de la Burés i diverses exposicions.

Les activitats continuen avui amb la fira d'antiquaris i brocanters al barri del Cuc, més visites programdes per veure el Vapor de la Burés i a dos quarts d'una hi haurà una cercavila amb els vehicles exposats. Cal tenir en compte que aquesta fira acull nombrosos visitants, l'any passat en va tenir més de 20.000.

Prem per veure més contingut per a tu