Segueix-nos a les xarxes socials:

L'escola de música Mestre Lluís Torres d'Arbúcies celebra el seu 25è aniversari

L'escola de música Mestre Lluís Torres d'Arbúcies celebra el seu 25è aniversaridiari de girona

L'escola de música Mestre Lluís Torres d'Arbúcies va commemorar el seu vint-i-cinquè aniversari al teatre la Llar de Jubilats. Un centenar d'actuals i antics alumnes del centre van participar al recital amb 60 actuacions. L'aforament del teatre es va omplir, i algunes persones no hi van poder accedir per manca d'espai.

Va obrir el programa el grup d'en Jesús Torrent, Eduard Vidal i Pau Miralpeix. Els van seguir actuacions individuals, moltes de les quals al violí, la flauta travessera, el saxo, la bateria, el violoncel, la guitarra clàssica i electrònica, entre altres instruments.

El moment més emotiu es va produir quan el cor format per tots els alumnes, músics i públic van interpretar el Bon dia d'Els Pets, la peça escollida per participar al Festival Simfònic de Catalunya. I és que a les 7 de la tarda, arreu del país uns 5.000 estudiants de les escoles de música feien cent concerts simultanis i gratuïts.

La segona part del concert va comptar amb la participació ?d'exalumnes de l'escola Mestre Lluís Torres com Aina Martí, Anna Valls Vilarrassa, Clara Ribatallada, Joel Serras, Joan Furió i el grup de guitarres, a més de Miquel Cardona i Gil Jumbert. També de Dutu Zelea, les corals Parroquial, Llar de Jubilats, Lutiana i Amethista. Va tancar la festa la banda Els News Serafins.

Tot plegat va servir per evidenciar la tasca de l'escola que, sota la direcció de Montse Cufí i la col·laboració del professor i compositor de Sant Hilari Sacalm, Antoni Miralpeix, possiblement descobrirà nous valors en proporcionar una bona formació i inculcar una disciplina musical als seus alumnes.

Prem per veure més contingut per a tu