Riudellots explica i ensenya els beneficis de cuinar amb llegums
El nutricionista i cuiner Marc Batallé ahir va realitzar una xerrada i una demostració dedicada als plats frescos cuinats amb llegums. L'acte va tenir lloc en el marc de la celebració del Mercat Ecològic de Riudellots de la Selva. Aquest mercat pretén oferir als veïns i visitants del municipi productes ecològics i de proximitat, amb certificació CCPAE, i verificats per la Fundació Emys, entitat encarregada de la gestió i organització del mercat.
El mercat ecològic és una iniciativa conjunta dels municipis de Riudellots de la Selva i Caldes de Malavella, que alternen la celebració cada dissabte. A Riudellots el mercat tindrà lloc cada segon i quart dissabte de cada mes a la Plaça de l'Ajuntament.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comarques
-
Les patronals del Ripollès reclamen un acord per al futur de la Vall de Núria: "Hi ha en perill molts llocs de treball"
-
Iniciativa pionera per garantir el relleu agrari a les explotacions de la Garrotxa
-
Sis detinguts a Girona per un frau de més de 7,5 milions a la Seguretat Social
-
Retards a l'R2 nord i l'R11 per una incidència provocada per un robatori de cable
Comentaris
Veure comentaris