Segueix-nos a les xarxes socials:

Denunciat per circular amb un excés de pes de més de 500 quilos

El conductor circulava per l'AP-7 a Salt amb multitud de material mal lligat sobre el vehicle

Denunciat per circular amb un excés de pes de més de 500 quilosMossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han denunciat un conductor que duia sobre el vehicle multitud de material mal lligat i que, a més, superava en 500 kg la massa màxima autoritzada. Una patrulla va veure el cotxe circulant per l'AP-7 a Salt i el va fer aturar. Els agents van identificar el conductor i van comprovar no només que duia sobrepès sinó que la càrrega anava mal subjectada i això comprometia l'estabilitat del vehicle. Per això, el van denunciar per conducció temerària. L'home, de nacionalitat marroquina, podria perdre 6 punts del carnet i pagar fins a 500 euros de multa. La policia va immobilitzar el vehicle fins que el conductor va resoldre el problema de sobrepès i va lligar bé la càrrega.

Els fets van passar el 18 d febrer quan, a l'alçada del quilòmetre 63 de l'AP-7 a Salt (Gironès), una patrulla dels mossos va veure un vehicle que clarament circulava amb sobrepès. A més, els agents van adonar-se que la càrrega que portava al sostre estava mal subjectada i que això comprometia l'estabilitat del vehicle.

Per això, van fer avisos al conductor perquè abandonés l'autopista per la propera sortida. A l'alçada de la sortida de Girona sud, els agents van identificar el conductor i van comprovar que excedia en mitja tona la massa màxima permesa que es pot dur sobre un vehicle d'aquestes característiques.

Per aquest fet, van denunciar l'home, de nacionalitat marroquina, com a presumpte autor d'una infracció administrativa de conducció temerària. El denunciat podria perdre 6 punts i s'enfronta a una multa de 500 euros. El vehicle va quedar immobilitzat fins que es va solucionar el problema del sobrepès i el conductor va lligar bé la càrrega.

Prem per veure més contingut per a tu