Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols obté un premi Baldiri Reixach

L'Escola Rocalba, de Sant Feliu de Pallerols, ha estat distingida amb un premi Baldiri Reixac en la categoria d'Escoles. El jurat li ha atorgat aquest guardó, perquè tot i ser una escola no gaire gran, compta amb un equip de mestres creatiu i engrescador que fa viure les activitats escolars a tot el poble, ja que les famílies hi col·laboren i hi participen en tot el que poden.

N'és una mostra l'organització de la Setmana Cultural, que cada any versa sobre una temàtica diferent, però que sempre té una finalitat integradora i interdisciplinària. També cal destacar-hi el foment de la lectura i l'expressió escrita que, entre altres iniciatives, es concreta en un certamen literari, amb la contribució activa del Casal d'avis, i l'assistència a la biblioteca municipal.

Els Premis Baldiri Reixac es lliuraran a les escoles, alumnes, mestres i professors que han estat distingits en aquesta XXXVII edició el dimecres 3 i el diumenge 7 de juny. El dia 3 es farà l'acte de reconeixement a escoles, mestres i professors al Palau de Pedralbes de Barcelona, que serà presidit per Irene Rigau, consellera d'Ensenyament. El dia 7 serà el que pertocarà als alumnes, a Espluga de Francolí.

Prem per veure més contingut per a tu