Segueix-nos a les xarxes socials:

Volen insonoritzar la N-260 a Bianya

L'Ajuntament de la Vall de Bianya ha demanat la pavimentació de la travessa de la N-260 pel seu municipi al Ministeri de Foment. Demanen un ferm sonoreductor que, a més, redueixi l'aigua de l'asfalt. La idea passa per aixamplar la carretera, fer cunetes noves i millorar els senyals.

Segons ha explicat Santi Reixach (alcalde de la Vall de Bianya per CiU), es tracta d'una de les mesures plantejades per l'Ajuntament i destinades a ser una alternativa al desdoblament previst en el Pla de Carreteres dels Pirineus. L'Ajuntament - segons ell- va presentar les propostes a través de reunions mantingudes amb tècnics de Foment a Girona i Barcelona. "L'Ajuntament -ha considerat- se'n sortirà en les seves reivindicacions". La previsió de Reixach està basada en el consens que hi va haver en les reunions.

A mès de la pavimentació, la proposta de la Vall de Bianya conté d'altres millores. Així doncs, Reixach ha enumerat passarel·les per a vianants a l'alçada de Lloc Alou i de ca l'Enric i un giratori al nucli de l'Hostalnau per facilitar l'entrada a la carretera de Sant Pere Despuig.

L'alternativa de Bianya va sorgir a partir de la inclusió de la travessa de la N-260 pel municipi al pla de la part de la variant d'Olot presentat per Foment. Bianya ha al·legat per separar els tram de B?ianya del d'Olot.

Prem per veure més contingut per a tu