Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC gironí encara les generals fent bandera de la regeneració

Els caps de llista socialista a Congrés i Senat volen combatre la «bretxa social» provocada per la crisi

El PSC gironí encara les generals fent bandera de la «regeneració» i el «canvi de formes» que ha viscut el partit i centra l'eix del programa electoral en combatre «la bretxa social» que ha generat la crisi.

Els caps de llista del PSC al Congrés i al Senat, Marc Lamuà i Cristina López, van recordar ahir que les llistes s'han escollit «amb processos participatius oberts que han vingut per quedar-se», en referència a les primàries.

Pel que fa a propostes, Lamuà en va desgranar tota una bateria que té per objectiu «atacar» les diferències de classes i crear oportunitats laborals per als joves i aturats de més de 55 anys. López va assegurar que no s'estaran de denunciar tots els «nyaps» de l'Estat a la demarcació.

Els dos caps de llista del PSC de les comarques gironines asseguren que les eleccions generals són l'exemple «de la profunda renovació i regeneració» que ha viscut el partit a la demarcació. «Hi ha hagut un canvi real en les formes del socialisme gironí; vam ser escollits a través d'unes primàries obertes i amb debat arreu del territori», va precisar López. Ara, els dos caps de llista asseguren que el partit vol fer més palesa aquesta obertura, no només a les institucions, sinó també al ciutadà. «Ens comprometem a visitar els 222 municipis durant el proper mandat, a atendre setmanalment des de la seu del partit les peticions de regidors i ciutadans i a obrir un espai permanent a Internet», va concretar López.

Els caps de llista al Congrés i al Senat es van comprometre a redactar un programa electoral «netament gironí» que giri al voltant d'un eix prioritari: «combatre i atacar la bretxa social» que s'ha agreujat amb la crisi. «Volem fer un gir clau cap a l'esquerra per combatre l'excessiva diferència de classes i assegurar l'equitat i la justícia», va subratllar Marc Lamuà. Per exemplificar-ho, el cap de llista va desgranar les propostes econòmiques amb què el PSC per Girona es presentarà a les generals. Lamuà va recordar que «més de 35.000 gironins viuen per sota el llindar de la pobresa» i es va comprometre a impulsar accions per lluitar contra tot aquell «atur enquistat i de llarga durada».Entre d'altres, el PSC proposa mesures concretes per ajudar els aturats majors de 55 anys així com per generar oportunitats laborals per als joves.

Prem per veure més contingut per a tu