Segueix-nos a les xarxes socials:

Primera actuació del Festival de Circ

L'espectacle d'acrobàcies impossibles dels peruans Duo Vitalys va ser un petit tast de la qualitat dels artistes convidats

Primera actuació del Festival de Circdiari de girona

Les acrobàcies impossibles dels acròbates peruans Duo Vitalys van donar ahir el tret de sortida del 5è Festival Internacional del Circ- Elefant d'Or-Ciutat de Figueres, amb la seva primera actuació a tot Europa. El pati d'armes del Castell de Quermançó a Vilajuïga va ser l'escenari escollit pel duo peruà. El Festival s'allargarà fins al dilluns 29 i s'espera l'actuació de 24 atraccions de 17 disciplines diferents.

Un centenar de persones es van reunir ahir per veure en primera persona l'actuació de Pablo i Joel, els dos integrants del Duo Vitalys, vinguts des del Perú i que provenen de la gimnàstica esportiva. Els acròbates van mostrar t de què són capaços i per què són reconeguts com un dels millors grups d'artistes en aquesta disciplina. En la seva actuació van oferir un reguitzell d'acrobàcies impossibles, espectaculars i basades en el mà a mà, una de les modalitats circenses més antigues i que exigeix un gran rigor i control de l'equilibri. Una mostra de professionalitat que va arrencar els aplaudiments dels espectadors.

Prem per veure més contingut per a tu