Segueix-nos a les xarxes socials:

El «banc dolent» llança una campanya per vendre pisos a la Costa Brava

La Sareb preveu col·locar immobles a diferents preus a Blanes, Lloret i Roses en una nova campanya de venda de segones residències

La Sareb la societat gestora dels actius immobiliaris tòxics dels bancs (coneguda amb el nom de "banc dolent"), ha engegat la segona edició de la campanya Tu casa a toda costa amb l'objectiu de vendre pisos i residències unifamiliars al litoral.

A les comarques gironines el banc dolent ha posat a la venda un total d'11 immobles a través d'aquesta campanya d'abast estatal. La missió és aprofitar l'augment de l'activitat del mercat de segona residència durant aquestes dates per col·locar part dels actius dels bancs i caixes rescatats que gestiona des de la seva creació l'any 2012.

Aquesta setmana, per exemple, la Sareb tenia ofertada a la seva pàgina web un pis "en bon estat" de dues habitacions, bany, cuina equipada i parquet per 78.600 euros en un barri residencial de Blanes.

O un altre habitatge en un barri "tranquil als afores de Lloret de Mar", de 78 metres quadrats, dues habitacions i un labavo per 110.400 euros.

L'oferta d'habitatges s'estén a tota la Costa Brava i no només ofereix pisos. A Roses, el banc dolent gestiona la venda d'una casa unifamiliar de segona mà (distribuïda en dues plantes amb quatre habitacions i dos banys, piscina privada, barbacoa i terrassa amb vistes "espectaculars") per 378.000 euros.

La informació dels immobles de la pàgina web (tucasaatodacosta.com) va acompanyada de fotografies, mapa i possibilitat de posar-se en contacte directament amb l'empresa que gestiona l'actiu.

Com l'any passat, la campanya abarca tot el litoral espanyol, essent l'arc mediterrani el que té més residències en venda. Només a Castelló, la Sareb pretén vendre 741 immobles. A Catalunya el litoral barceloní és el que lidera el nombre d'ofertes amb 75, seguida de Tarragona, amb 39. Els preus d'aquests pisos i residències unifamiliars oscil·len entre els 32.100 euros el més barat, i els 866.300 el més car.

El banc dolent ha posat en marxa fins al 30 d'agost aquesta campanya, en què els quatre gestors en els quals es dóna suport a la societat (Altamira Asset Management, Faig Real Estate, Servihabitat i Solvia) s'encarreguen de la comercialització dels actius.

Prem per veure més contingut per a tu