Segueix-nos a les xarxes socials:

Besalú ha acabat el procés de selecció dels membres del Cos de Vigilants

L'Ajuntament de Besalú ha acabat el procés de selecció de les dues places de vigilant. Els nous vigilants prendran possessió dels càrrecs en els propers dies i en unes setmanes més el servei de vigilància de la localitat quedarà activat.

El nou servei estarà a l'Oficina d'Atenció al Vilatà a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament, a la plaça de la Llibertat. Els dos agents responsables del servei de vigilància han passat un procés de selecció entre 22 aspirants. L'avaluació -feta entre el 2 de maig i el 18 de juliol- ha estat dirigida per un tribunal format per professionals de la seguretat. Els aspirants que tot i haver superat el procés de selecció no van ser seleccionats han passat a formar part d'una borsa de treball per ordre de puntuació obtinguda per cobrir substitucions i vacants.

Feta la selecció i començada l'activitat, els 2 seleccionats hauran de superar un període de pràctiques professionals de 6 mesos. El Cos de Vigilants de Seguretat de Besalú compartirà oficina amb el Servei de Protecció Civil de la localitat. També és de nova creació i compta amb quatre membres que ja han acabat la formació.

Prem per veure més contingut per a tu