Segueix-nos a les xarxes socials:

Llagostera inicia la recollida de propostes per al pressupost del 2017

Al gener els llagosterencs votaran aquelles idees sorgides que considerin prioritàries per al municipi

L'Ajuntament de Llagostera ha posat en marxa el procés de recollida de propostes ciutadanes per incloure-les al pressupost del 2017. Una iniciativa que es duu a terme des del consistori llagosterenc des de fa cinc anys amb l'objectiu d'elaborar un pressupost adaptat a les necessitats i reptes del municipi.

Dimecres es va realitzar una primera reunió sectorial amb els agents turístics i comercials de Llagostera. "Amb aquestes trobades pretenem recollir propostes, inquietuds i necessitats de diversos sectors del municipi que serveixin per complementar els criteris polítics i tècnics a l'hora d'incloure i definir actuacions al pressupost municipal", va explicar el regidor d'Hisenda, Ramon Soler.

Fins al 18 de novembre qualsevol persona que vulgui participar pot fer arribar propostes a través del web de l'ajuntament. Aquestes, però, han de ser d'interès públic i tenir visió de poble, ser de competència municipal, respectar el marc jurídic legal i no contradir els diferents plans municipals aprovats, ser tècnica i econòmicament viables i, a més, no poden ser subvencions o ajuts a entitats i/o col·lectius ni poden superar per si soles els 40.000€. Pel dissabte 26 de novembre, el consistori ha organitzat un taller obert a la ciutadania per fer una validació de totes les propostes rebudes, acabar-les de definir i descartar aquelles que no generin consens. Serà el gener quan els llagosterencs votaran les propostes sorgides d'aquest procés que considerin més prioritàries.

Prem per veure més contingut per a tu