Segueix-nos a les xarxes socials:

El sector turístic europeu atorga vuit premis a càmpings gironins

Gairebé la meitat dels guardons que es van lliurar a establiments espanyols van anar a parar a Girona

Els càmpings gironins han rebut gairebé la meitat dels premis concedits a establiments de l'Estat espanyol pel sector turístic d'Europa, durant la Fira Vakantiebeurs que se celebra aquestes dies a Utrecht. El Club d'Automobilistes ANWB (una influent associació holandesa, amb 4,3 milions de socis) va lliurar la nit de dimecres a vint càmpings de l'Estat espanyol el TopCamping, el guardó de màxima categoria que reconeix la qualitat dels establiments. D'aquests, vuit van correspondre a càmpings de les comarques gironines.

Aquests prestigiosos guardons, que es basen en l'opinió dels inspectors i dels clients dels països d'origen, són un dels premis més importants d'Europa i suposen la qualificació de cinc estrelles ( la màxima puntuació) als càmpings que compten amb les millors instal·lacions, oferta complementària i serveis. El TopCamping substitueix els Best Camping que s'havia concedit fins ara.

El llistat de premiats

Els vuit càmpings gironins premiats a Utrecht, i que se situen entre els millors d'Europa, són: Les Medes, de l'Estartit; La Ballena Alegre, l'Àmfora, Las Dunas i Aquarius, de Sant Pere Pescador; el Delfín Verde, de Torroella de Montgrí; Laguna, de Castelló d'Empúries; i Mas Sant Josep, de Santa Cristina d'Aro. En total, aquests guardons han premiat 177 càmpings europeus.

Segons la patronal gironina dels càmpings, les distincions rebudes a Utrecht «reafirmen un cop més que els càmpings de les comarques gironines són un referent pel que fa a destinació turística d'alta qualitat».

La majoria dels clients dels càmpings gironins són estrangers, sobretot holandesos i alemanys, d'on provenen aquests premis. El reconeixement queda reflectit en la guia de viatges que edita la ANWB que és un referent important per als campistes holandesos.

A Utrecht, també van ser nominats a rebre el premi de Camping de l'Any que atorga l'ANWB: La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, dins la categoria de «Càmping amb la millor oferta d'allotjaments» i Las Dunas,de la mateixa població, dins la categoria de «Millor càmping per a famílies amb nens fins a 12 anys».

Avui es durà a terme una gala a Stuttgart on els càmpings gironins rebran també importants guardons atorgats, en aquest cas, per l'associació d'automobilistes ADAC, que amb més de 19 milions de socis és la més important d'Alemanya.

Prem per veure més contingut per a tu