Segueix-nos a les xarxes socials:

La Garrotxa trava els excessos de velocitat

Una demanda comuna dels veïns de la major part dels pobles és posar alentidors de velocitat als carrers

Besalú, Santa Pau, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix , la Vall d´en Bas, les Preses i Les Planes d´Hostoles han aprovat mesures o ja les han aplicades per reduir la velocitat dels vehicles que transiten pel centre urbà.

En concret Besalú té una previsió de 6.000 € en el pressupost del 2017 destinada a fer més segures les vies d´accés al nucli urbà i els carrers de la urbanització del Mont, Santa Pau també té partida de seguretat viària a les previsions de comptes i Sant Jaume de Llierca i Montagut i Oix fa pocs dies van acabar de posar vions a carrers i carreteres de pas per tal d´obligar la reducció de velocitat als vehicles.

Les Planes d´Hostoles no ha posat alentidors, però ha fet un desnivell al carrer del Pla que obliga els conductors a frenar. Segons ha explicat l´alcalde faran el mateix quan urbanitzin el carrer de la Rambla.

La Vall d´en Bas no ha posat alentidors. Això no obstant, la regidora Cristina Molas ha reconegut que hi ha queixes d´excés de velocitat. El problema que tenen és que els alentidors sobresurten en la superfície i són un element que castiga la mecànica dels tractors. Ha indicat que si n´han de posar, primer en contrastaran la necessitat amb els mossos d´esquadra i després ho consultaran amb els veïns.

L´Ajuntament de les Preses va posar alentidors a la zona de Pladevall, l´Avinguda Constitució i el centre del poble. Fonts de l´Ajuntament han assenyalat que sempre els han posat a partir de les reunions que han mantingut amb els veïns.

Prem per veure més contingut per a tu