Segueix-nos a les xarxes socials:

Cent alumnes de Secundària fan 18 propostes per millorar Banyoles

Els joves participen en la quarta edició del Projecte TONI, un programa que fomenta l'emprenedoria

Cent alumnes de Secundària fan 18 propostes per millorar Banyolespere duran

L'alumnat de Secundària de Banyoles ha fet noves propostes per millorar la ciutat dintre de la quarta edició del Projecte TONI, una iniciativa promoguda pels instituts i l'Ajuntament. Enguany hi han participat 100 estudiants d'ESO, que han fet 18 propostes, 8 més que el curs passat.

L'emprenedoria és el denominador comú dels projectes dissenyats pels joves, entre els quals n'hi ha 4 de relacionats amb la propera Marató de TV3, una aplicació mòbil d'ajuda als adolescents, 3 iniciatives relacionades amb l'oci, 2 que tracten la comunicació entre els joves i les entitats locals, 2 sobre els carrils bici i altres propostes sobre els grafits, l'autobús urbà, la informació turística, la construcció d'una passarel·la inclusiva, la mobilitat nocturna i la convivència entre bicicletes i vianants.

Per decidir i tirar endavant els treballs, l'alumnat ha treballat en grup i s'ha reunit amb l'Ajuntament, empreses i persones que els han assessorat durant tot el procés. El projecte va néixer a l'institut Pla de l'Estany i, a més de voler implicar els joves amb la ciutat on estudien, transmet els valors que identificaven al professor del centre Toni Carmona, que va morir fa cinc anys.

Prem per veure més contingut per a tu