Segueix-nos a les xarxes socials:

El Govern oficialitza el tancament de l'escola de Sant Miquel de Campmajor

La previsió de la demanda d'escolarització comporta revisar, en determinats municipis, l'oferta de places escolars públiques

El Govern oficialitza el tancament de l'escola de Sant Miquel de Campmajor

El Govern ha donat llum verd a l´actualització de la programació de l´oferta educativa. Concretament, amb la supressió de l´Escola Roqueta - ZER Les Goges de Sant Miquel de Campmajor (Pla de l´Estany) i de l´Escola Camp Crusat - ZER Vall de l´Aranyó d´El Cogul (Garrigues) amb efectes de la fi del curs escolar 2015-2016, tot i que l'Executiu ho ha aprovat aquest dimarts. L'objectiu d'aquesta actualització és adaptar els recursos a les necessitats educatives. La previsió de la demanda d´escolarització comporta revisar, en determinats municipis, l'oferta de places escolars públiques per respondre millor a les necessitats educatives.

En aquest sentit, l´Estatut d´autonomia de Catalunya preveu que correspon a la Generalitat la competència exclusiva per a la creació, el desenvolupament organitzatiu i el règim dels centres públics. També la Llei 12/2009, del 10 de juliol, d'educació, atribueix al Govern, en el marc de la programació educativa, crear i suprimir centres educatius públics.

Prem per veure més contingut per a tu