Vuit explotacions agrícoles i ramaderes de la Cerdanya faran portes obertes
Durant aquest agost, vuit explotacions agrícoles i ramaderes cerdanes obriran les seves portes per donar al visitant l'oportunitat de conèixer el seu dia a dia, i mostrar com treballen els productes agroalimentaris perquè siguin de gran qualitat. Es tracta d'una iniciativa pilot per crear un nou producte turístic.
L'oferta de visites representa àmpliament la varietat de productes de la comarca. Entre d'altres, trobem la producció d'ous ecològics a Cal Grauet de Saga, nominat als Premis d'Innovació Tecnològica Agroalimentària. La de carn de vedella ecològica a Cal Calsot de Montellà, on les vaques pasturen, cuiden i mantenen els paratges del Parc Natural del Cadí Moixeró. El Mas Cal Gintó de Mosoll, una explotació innovadora amb producció de poma d'alta muntanya, xais, vedella i horta. A Puigcerdà hi ha Ca l'Alzina, una explotació de vaques de llet amb la que elaboren iogurts artesanals. Al pintoresc poble d'Éller hi ha 30 Cabres, l'explotació d'una jove parella que inicia un projecte de formatgeria amb llet del propi ramat.
Temes
Més a Comarques
-
Detecten un augment d'ingressos per patologia respiratòria derivats dels pics de contaminació
-
Necrològiques del 28 d'abril de 2024
-
Castellfollit de la Roca ja disposa del servei de farmàcia mòbil després del tancament del local
-
Les farmàcies volen intervenir en la detecció de casos de violència masclista