Segueix-nos a les xarxes socials:

Un conductor begut mata un vianant a Sant Joan les Fonts

La víctima mortal es trobava amb una segona persona, que està en estat greu, quan per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha impactat contra una marquesina d'una parada d'autobús

Un conductor begut mata un vianant a Sant Joan les Fonts

Un home d´entre 30 i 33 anys ha mort en un accident de trànsit i una dona ha resultat ferida de gravetat avui a la tarda a la urbanització de la Roureda, al sector de la Canya, al terme de Sant Joan les Fonts. Els afectats són mare i fill. El sinistre s'ha produït cap a dos quarts de set de la tarda, quan un vehicle tot terreny ha sortit de la carretera i ha envestit els dos vianants que caminaven per una vorera que passa entre la carretera i una zona verda. El conductor del vehicle ha donat positiu en alcoholèmia, superant els 0,50mg/l i ara es troba ingressat a l´hospital d´Olot amb ferides de poca gravetat.

El lloc de l´accident està situat al quilòmetre 84 de la N-260 en direcció a Lloc Alou (Vall de Bianya) a pocs metres de la cruïlla de la urbanització la Roureda i al costat d´una marquesina d´autobusos. La marquesina ha quedat completament destruïda. Prop del lloc dels fets hi ha un pas de vianants i un semàfor.

La dona va haver de ser traslladada a l´Hospital Josep Trueta de Girona en estat molt greu. El conductor d´uns 23 anys va ser traslladat a l´Hospital d´Olot amb lesions de poca gravetat.

Al lloc dels fets hi han anat 2 ambulàncies, 4 vehicles de bombers i els Mossos d´Esquadra. L´accident no ha afectat el trànsit de la N-260, perquè els sinistre ha quedat situat al costat de la carretera i els vehicles d´emergències s'han pogut ubicar en les vies d´entrada a la urbanització. La zona on ha tingut lloc l´accident ha estat escenari d´altres sinistres amb resultats fatals. És l´inici d´una recta d´una desena de quilòmetres voltada de zones urbanitzades.

Prem per veure més contingut per a tu