Segueix-nos a les xarxes socials:

El potencial de la intel·ligència artificial aplicada al turisme

Directius d'IBM Espanya defensen a la UdG les múltiples possibilitats per al sector turístic

El potencial de la intel·ligència artificial aplicada al turismemarc martí

El sistema d'intel·ligència artificial Watson d'IBM «amplia enormement les capacitats dels humans, que són limitades, i ens ajuda a prendre les decisions més adequades». Així ho van afirmar Jose Álvarez de Perea i Elisa Martin Garijo, directius de l'empresa IBM Espanya, en les dues conferències que van oferir ahir a la Facultat de Turisme de la UdG, en la sessió titulada «L'aplicació de les tecnologies cognitives en la gastronomia i el turismeque ha organitzat la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme Calonge-Sant Antoni.

«Chef Watson. Un sistema tecnológico de cocina cognitiva» -a càrrec de José Álvarez de Perea, Industry Leader for Travel & Transportation d'IBM Espanya, Portugal, Grècia i Israel- i «La transformación del sector turístico gracias a la computación cognitiva» -a càrrec d'Elisa Martin Garijo, directora d'Innovació i Tecnologia d'IBM Espanya- van ser els títols de les dues ponències, en què es van exposar les possibilitats que ofereix la intel·ligència artificial; en aquest cas, aplicada al turisme i a la gastronomia.

L'alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler, va explicar que aquestes ponències s'emmarquen en les diferents actuacions que organitza la Càtedra per «acostar totes les vessants de la gastronomia, la cultura i el turisme als estudiants universitaris, però també a la societat en general i a un públic més especialitzat de vegades».

Prem per veure més contingut per a tu