Segueix-nos a les xarxes socials:

La quarta Oncoextreme potencia el caire familiar i tindrà un únic recorregut

L'Oncoextreme, la cursa d'obstacles solidària organitzada pel Club Esportiu Palamós a benefici de la Fundació Oncolliga Girona, ja ha obert les inscripcions per a la pròxima edició, que se celebrarà el 6 de maig. Serà la quarta edició d'un esdeveniment que potencia el seu caire familiar i proposa un únic circuit circular de 7,5 km i un desnivell de 161 metres. Tot amb l'objectiu de recaptar fons per a finançar els diferents serveis que ofereix l'entitat als malalts de càncer i les seves famílies.

Com en edicions anteriors, el recorregut de la prova es manté dins dels termes municipals de Palamós i Mont-ràs i transcorre en bona part a l'entorn de Cap Roig, sortint i arribant a la Fosca.

Durant el recorregut els participants hauran de superar una vintena d'obstacles de diversa dificultat. Els obstacles, ideats per Xavier Adroher, estan dissenyats de manera que els nens a partir de 10 anys els poden superar tot sols i els menors d'aquesta edat ho poden intentar amb l'ajuda dels adults que els acompanyin. La sortida serà a les 9 del matí i hi haurà avituallament.

La inscripció es pot fer al web d'Oncolliga i té un cost de 10 euros per als majors de 18 anys i 6 per als menors si es fa abans del 9 d'abril. A partir d'aquesta data, la inscripció costarà 15 i 10 euros respectivament. El mateix dia de la cursa també hi haurà possibilitat d'inscriure's, sempre que no s'hagi superat el límit de participants previst, que és de 500 atletes.

Prem per veure més contingut per a tu