Segueix-nos a les xarxes socials:

Una alumna de Figueres guanya la fase gironina de l'Olimpíada d'Economia

Estudiants del Bell-lloc i de l'institut de Palafrugell queden en segona i tercera posició

Una alumna de Figueres guanya la fase gironina de l'Olimpíada d'Economia

Una alumna de l'institut Cendrassos, de Figueres, Raquel Cabanas Canadell, ha guanyat la fase local de l'Olimpíada d'Economia, que s'ha disputat a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Girona. El segon i tercer classificats han estat Albert López Lombardia i Anja Sabrina Dobney, estudiants del Col·legi Bell-lloc del Pla i de l'institut Col·legi Bell-lloc del PlaFrederic Martí Carreras, de Palafrugell, respectivament.

La primera classificada ha guanyat una matrícula gratuïta per a un primer curs de qualsevol estudi oficial de la UdG el curs 2018-2019, un iPad i un val Abacus de 100 euros. Mentre que el segon i el tercer classificats també han obtingut un val Abacus per a 200 i 150 euros, cadascun d'ells.

A més, els tres estudiants guardonats podran participar a la Fase Estatal de l'Olimpíada d'Economia 2018, que se celebrarà a la Facultade de Ciencias Económicas e Empresariais de la Universidade de Santiago de Compostela els dies 25, 26 i 27 de juny d´enguany.

L'entrega de premis, aquest divendres, a la Facultat de Ciències Econòmiques de la UdG ha estat presidida per la seva degana, Anna Garriga.

Prem per veure més contingut per a tu