Segueix-nos a les xarxes socials:

El govern anuncia un Pla director urbanístic al litoral de les comarques gironines

Segons el secretari d'Hàbitat Urbà i Territori, el nou instrument intentarà posar fi a les "barbaritats urbanístiques" del passat

El govern anuncia un Pla director urbanístic al litoral de les comarques gironinesArxiu

La Comissió d'Urbanisme de l'Alt Pirineu ha aprovat el desplegament del Pla director urbanístic d'aquest àmbit amb l'objectiu ''d'actualitzar i racionalitzar'' models urbanístics del passat, segons el secretari d'Hàbitat Urbà i Territori, Agustí Serra. Pel Govern, els àmbits prioritaris on actuar són les comarques de l'Alt Pirineu i les comarques de Girona, i de manera especial el seu litoral, on el pla s'aprovarà aviat.

Serra ha explicat que aquest Pla servirà per posar fi a ''barbaritats urbanístiques'' que s'havien fet fa anys i per aconseguir-ho es revisaran els sectors de sòl urbanitzable, procedents de planejament antic, que no s'han arribat a desenvolupar. En el cas del Pirineu es revisarà el planejament de 24 municipis i en 73 sectors de 20 d'aquests municipis ja s'ha suspès la tramitació de planejament derivat així com de llicències d'edificació fins que finalitzi la seva redacció.

Prem per veure més contingut per a tu