Segueix-nos a les xarxes socials:

Cau una banda que ha comès 14 robatoris en vehicles en garatges d'Olot

Els Mossos, amb la col·laboració de la Policia Local, han detingut tres menors i un major d'edat · També van fer una estafa lleu en utilitzar una targeta de crèdit per fer diverses compres

La policia ha desmantellat una banda que ha comès 14 robatoris en vehicles aparcats en garatges a Olot. Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Olot amb la col·laboració de la Policia Local han detingut tres menors i un major d'edat pels fets.

Les detencions practicades el 4 i 10 de gener han acabat amb el grup que estava format per un home, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Olot, i tres menors d'edat. Estan acusats de ser els presumptes autors d'onze robatoris amb força, tres temptatives de robatori amb força i una estafa lleu. Amb tot, la policia no descarta més detencions. Les detencions són resultat d'una investigació oberta el passat 18 de novembre de l'any passat, després de produir-se un robatori amb força a l'interior d'un garatge comunitari de l'avinguda de Sant Jordi d'Olot, d'on van sostreure dues bicicletes. Posteriorment, entre el 27 de novembre i el 25 de desembre es van produir nous robatoris a l'interior de garatges comunitaris d'edificis situats en diferents punts de la ciutat, tals com la plaça Catalunya i els carrer Alforja, Sant Jordi i Panyó.

En tots els casos, van forçar diversos vehicles i van sostreure comandaments a distància dels aparcaments, diners, ulleres de sol, entre altres molts objectes així com bicicletes dels pàrquings.

El passat 4 de gener agents de la unitat d'investigació d'aquesta comissaria van detenir dos menors d'edat com a presumptes autors d'aquests robatoris, i en data 10 de gener dues persones més, un menor i un altre major d'edat, també pels mateixos fets i amb el mateix modus operandi.

També se'ls imputa un delicte d'estafa lleu, ja que van sostreure una targeta de crèdit de dins d'un vehicle i van fer compres amb la targeta. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb tots aquests casos. El detingut major d'edat, que no tenia antecedents, va passar l'11 de gener a disposició judicial, i el van deixar en llibertat amb càrrecs. Mentre que els menors van passar a la Fiscalia.

Prem per veure més contingut per a tu