Segueix-nos a les xarxes socials:

Banyoles celebra la Diada de la Policia Local i reconeix 11 agents

L'Ajuntament va entregar ahir medalles d'antiguitat a dos policies després de 25 anys de servei al cos

L'Ajuntament de Banyoles va celebrar ahir la Diada de la Policia Local. Durant l'acte, el consistori va reconèixer la tasca d'11 agents i va lliurar medalles d'antiguitat a dos policies que han complert els 25 anys de servei al cos.

La Diada de la Policia Local, que es va celebrar ahir al migdia a la sala de plens del consistori, té l'objectiu de reconèixer el servei públic i la trajectòria professional dels agents que formen part de la Policia Local de la ciutat. En total, es van lliurar 11 guardons de mèrit com a reconeixement a accions destacades en la trajectòria dels agents. Per exemple, l'Ajuntament va reconèixer tres agents per la detenció d'una persona per un delicte contra la salut pública, així com a dos agents per resoldre diversos robatoris amb força, o a dos agents per la detenció de dues persones a les quals van interceptar dos quilos d'haixix.

En la mateixa Diada de la Policia, es van entregar dues medalles de plata a dos agents que han complert els 25 anys de servei. L'alcalde de Banyoles, Miquel Noguer, el regidor de Policia i Via Pública, Lluís Costabella, i el cap de la Policia Local, Gregori Martínez, van ser els encarregats de lliurar els reconeixements als agents durant la celebració que va tenir lloc ahir a Banyoles.

En el transcurs de l'acte, Noguer va voler agrair la tasca que desenvolupa dia a dia el cos de la Policia Local i va destacar que els premis «són el reflex de la nostra societat, del que passa a la nostra ciutat, i de la vostra excel·lent actuació perquè vosaltres sou el reflex de l'Ajuntament al carrer tot l'any, malgrat les dificultats», tot dirigint-se als agents.

Prem per veure més contingut per a tu