Segueix-nos a les xarxes socials:

Educació certifica la innovació pedagògica de l'Escola Oficial d'Idiomes de Girona

El Departament reconeix l'activitat del centre en programes europeus que realitza des del 2014

Educació certifica la innovació pedagògica de l'Escola Oficial d'Idiomes de GironaEOI

El projecte d’innovació pedagògica de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Girona ha rebut el reconeixement del Departament d’Educació pels programes europeus que realiza des del 2014. Així, les EOI gironina i de Lleida són les dues úniques de Catalunya amb aquesta certificació.

En relació als projectes europeus, l’EOI ha recordat l’Erasmus+ KA1 «Reptes de les noves tecnologies» que va desenvolupa entre 2014 i 2016 i va dur sis professors a formar-se en pissarres digitals, aplicacions a l’aula i ús de tauletes, a més de fer cursos semipresencials a Anglaterra, Finlàndia i Itàlia.

L’escola també va participar en un Erasmus+ KA2 sobre l’expressió oral, «Speaking for Yourself», per ajudar l’alumnat a millorar l’expressió oral d’una manera autònoma; en aquest hi van participar cinc centres d’Espanya, Islàndia, Suècia i Bèlgica. En aquest projecte es va crear, entre altres, una caixa d’eines digital amb tota mena de recursos i activitats per a docents i alumnes -disponible al web de l’EOI- per aprendre idiomes al ritme que necessiti cadascú.

El centre va remarcar que segueix treballant en projectes europeus i col·laborant amb institucions gironines. D’altra banda, el 18 de maig, l’EOI participarà en la II Jornada d’Innovació Pedagògica de Catalunya, a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu