Segueix-nos a les xarxes socials:

Un AVE atropella un home que caminava per les vies a Vilobí

Els Mossos d'Esquadra investiguen els fets, que van interrompre la circulació de trens

Un home va resultar ferit de les cames aquest diumenge al vespre després que fos atropellat per un AVE a l'altura de Vilobí d'Onyar.

La víctima va ser traslladada pel SEM a l'hospital, ja que va patir fractures a les cames. El ferit anava caminant per les vies quan es va produir el succés.

Els Mossos d'Esquadra per la seva banda, investiguen els fets com a un accident.

El succés es va desencadenar pels volts de tres quarts de nou del vespre i un tren que procedia de Barcelona i circulava en sentit Girona va atropellar un home que caminava per les vies. Això va obligar a interrompre la circulació ferroviària de la línia del TAV entre Barcelona i Girona a Vilobí d'Onyar. Protecció Civil va activar el pla Ferrocat en estat de prealerta.

Mentre van durar les tasques d'emergències es va tallar el trànsit ferroviari i pels volts de les deu de la nit ja s'havia restablert. En aquest cas, Mossos investiga el fet com accidental i resta a l'espera de parlar amb la víctima, de 43 anys.

Arran del succés es van mobilitzar tots els serveis d'emergències fins al lloc dels fets (Mossos d'Esquadra, Bombers i SEM).

El mateix diumenge, la Policia Municipal de Girona va interceptar una dona que caminava per la via de tren de Girona en direcció a Flaçà. La va aturar a l'altura del passeig Canalejas i va avisar Renfe perquè parés la circulació de trens.

Prem per veure més contingut per a tu